“Arrels” dels artistes Joan Escudé, Monika Grygier, Pilar Perdices, Alfredo Sánchez i Begoña Uriarte

Del 19 de març al 2 de maig 2016 la Galeria Marges-U presenta l’exposició Arrels. La mostra s’inaugurarà dissabte 26 de març a les 18h. L’exposició està presentada per Alfredo Sánchez i la Galeria Marges-U, i compta amb la participació dels artistes Joan Escudé, Monika Grygier, Pilar Perdices, Alfredo Sánchez i Begoña Uriarte.

Joan Escudé, presenta, principalment, unes escultures anomenades genèricament “Esquerdes”, amb referències orgàniques i en relació amb formes femenines de gran sensualitat i amb unes textures molt significatives.

Les obres de Monika Grygier ens mostren uns paisatges urbans i/o industrials, de línies i angles rectes, amb una perspectiva molt interessant, des de les alçades i en diferents contextos temporals.

Pilar Perdices presenta unes obres de la sèrie “Espais somiats”, tècnica mixta sobre paper, plenes de dinamisme i on es reconeix clarament l’estructura del natural, l’atmosfera i l’espai, en un joc de certa ambigüitat entre el figuratiu i l’abstracció.

Alfredo Sánchez, treu dels diferents materials el més adient per fer-nos compartir les seves experiències amb formes suggerents que ens conviden a la reflexió i apel·len a les nostres sensacions i a la imaginació.

A través de la seva obra, Begoña Uriarte tracta de mostrar-nos espais espirituals, de recolliment i de repòs. Alterna elements interiors i exteriors, matèries, espais i color. Treballa també amb materials de rebuig als que dona una màgia nova.

Monika Grygier es miembro de VEGAP. Todos los derechos reservados.

CONTACT US

You can send us an email and we'll get back to you

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?